200 inlägg, inte dåligt signe, inte dåligt

detta är då inlägg nummer 200, jag hoppas på att inte lägga ner min blogg, men innan jag tar bort den (i framtiden då) ska jag ha lagt ut 1000 inlägg. så nu va de bestämt. ett annat mål är att få många besökare (jag har pinsamt få besökare just nu, mellan typ 5 och 20 om dagen, det varierar lite hur aktiv jag är, på sissta tiden har jag inte varit aktiv alls, typ högst 16 besökare på en dag men ofta typ 10 eller så) jag vet att det finns så många fotobloggar just nu, men jag vill göra något annorlunda , när jag började önska mig en systemkamera va det inte så vanligt att fota för de i min ålder, jag fick min i december, och runt mars-april började det här med att blogga (jag började nog i januari) jätte många som jag känner och många som jag känner till, bekanta å så har en fotoblogg eller en blogg med mycket bilder. jag vill ta speciella foton, men så som jag tänker är att först tittar man på olika fotostilar som andra har, och ta inspiration av det man gillar , alltså ska man inte göra exakt likadant, sen kan man påbörja lite olika projekt och skapa egna idéer tills man hittar det man gillar . så tänker jag, men alla tänker olika. detta blev långt och mkt . men jag ville bara berätta vad jag vill med min blogg . det är jätte kul när folk lägger till en på bloglovin också, jag har 7 läsare, det är väldigt lite, men jag tänker att det är ändå 7 stycken som prenumererar, och ännu fler läser. så jag är nöjd, jag gillar att blogga, men skriv gärna någon gång om det är något som jag ska skriva mer om eller om jag ska lägga upp mer bilder eller vara aktiv, de är bara kul :) puss /Signe

Astrid (L)


Foto: Signe | Modell: Astrid | Redigering: Signe

en bild som jag knäppte på astrid på kräftskivan förra helgen :) jag har bara redigerat huden lite, för det blev lite ljust från blixten, vi fotade inte så seriöst heller men men, jag tkr att astrid är riktigt söt :)

time passes too quickly

bild från i vintras på mig fotad av thea
.
jag sitter i soffan med datan nu :) en riktig slappdag.... fast det hade varit bättre om jag inte hade varit sjuk ;( jag funderar lite på hur snabbt tiden går, allt går så fort, nyss fyllde man 10 och snart är man 14 allt går för snabbt, man hinner inte stanna tiden och tänka. tiden bara försvinner. snart börjar man gymnasiet sen ska man ta studenten och börja jobba och allt sånnt. jag vill bara vara barn ett tag till, och ha de kul!
hade bara lust att skriva vad jag tänkte på nu , det finns nog fler som tycker att allt går för snabbt.... aja puss /SiGnE

Collage sommaren 2010 del 2


En del av sommaren 2010


Förlåt för den dåliga kvalitén jag skulle kanske inte gjort collaget i paint kom jag på när jag nästan var klar och inte årkade göra om det :) aja, jag kanske gör ett nytt senare med andra bilder :D

Water from the tap at the hotel

Foto: Signe [JAG]
.
Bilden är inte så seriöst tagen, men när jag hade gjort den svartvit blev den helt OK ! :)
ska ta och göra ett bild-collage av lite bilder som jag och kanske mina kompisar har tagit i sommar :) HÖRS SENARE

from blue to green eyes

.
Foto: Thea | Modell: Signe | Redigering: Signe
.
Bilden under är inte så mkt redigerad, det är faktiskt bara ögonen som jag gjorde gröna, den första bilden har jag inte rört ;) passar jag i gröna ögon eller är jag finast i mina blåa vanliga ? :) jag tycker att det är väldigt fint med gröna ögon, men blåa är nog finast till mig :)

sjuuuk :(

Poträtt - Fotograf och modell: Signe [JAG]
En bild från kanske förra helgen , eller något :) experimenterade lite med inställningar i kameran :) det ända jag använde var min kamera och mina nya kunskaper om inställningar i kameran :) Och bilden är ej redigerad det är originalitet :)
.
Idag är jag sjuk :/ blööö surt ;/ så det kanske kommer något mer inlägg idag , :) jag är förkyld och så känner jag mig helt febrig, fast jag tror inte att jag har feber :) men nu ska jag säga hejdå för stunden :) /Signe

min dator har lite problem just nu , därför bloggar jag från en annan dator, som inte har så mkt bilder.


gammal bild :)

jag bloggarinte så mkt nu, för det är så mkt med skolan å så ....
igår så va jag och mamma på spa :) de va jätte kul :) vi beställde två behandlingar var, en va massage och en va ansiktskur eller något man vi typ ansigtsmassage och mask och peeling :) vi hade det jätte mysigt. vi va på ett gympapass och ett vattenpass, vattenpassen var väldigt roligt men svårt, alla fick varsin typ gummicykel och fich cykla runt, sden skulle man stå på den å massa sånnt :) vi badade bubbelpool ute och inne och badade ångbastu och simmade i en pool (jätte varm och skön). sen så fick man lite lunch och så också :) och gratis prover, de va typ badsalt :) sen på kvällen så såg, jag mamma och pappa på bröllopsfotografen, den va faktiskt bra :) men nu ska jag avsluta detta inlägget med att säga hejdå :)

skolan är igång !

skolan är som sagt igång. och det är väl trevligt på sitt sätt ;) nä, men kompisarna inser man nu hur mkt man egentligen har saknat dem! nu är man tillbaka i den vanliga rutinen , life is back ! höhö! vi har i alla fall mycket kortare dagar i år och vi börjar liite senare en dag ;) imorgon har vi gympa, haha mysigt !
sorry girls, but I've grown beyond your!
Jag Astrid och Thea , en lite ful bild från kräftskivan ;) thea böjjer sig på bilden, men ändå , jag har vuxit förbi de små söta ungarna ;)
/Signe

naturally

Foto: Thea | Modell: Signe
.
en bild som thea knäppte på mig igår, jag gillar själva grejjen, :)

hej ! :)

hej hej, jag vaknade just :) jag har inte bloggat så mkt nu på sista tiden, jag har inte riktigt orkat. skolan börjar ju imorgon .... vad ska man säga ? det blir kul att träffa alla kompisar som man har saknat, men själva arbetet och de.... nää inte så kul.
jag hängde lite med thea igår, och jag hade en jätte bra fotoidé som inte blev jätte dålig ;) bilder kommer senare idag.
igårkväll var jag, mamma och pappa på kräftskiva hos astrid , och där va de lite folk ;) men jag och astrid och thea (en annan thea)mva mest på astrids rum ;) vi gick hem ungefär vid klockan halv ett . alltid kul att träffa lite människor ;) haha.
någon ny bild kommer kanske upp sen :)
.
en bild från när jag fotade thea, !
Foto: Signe | Modell: Thea
.
puss och hej leverpastejjj

drar till maya ;)

nu ska jag snart iväg till maya, fast först en runda till ishallen ;) jag ska sova över hos maya så det blir mysigt ;)
jag och maya för ca : 1 ½ år sen, vi har förändrats ! usch, jag ser för dum ut på denna bilden ....

water and flower

Foto: Signe
.
Detta är faktiskt vattaen, jag tog bilden rakt ner i en vattentunna, och efter lite redigering (ljusstyrka, färg) så blev det lite cool, om man vet att det är en spegelbild då ! :)
.
Foto: Signe
.
denna bilden gillar jag :)

Sveriges huvudstad

som ni ser på rubriken !
jag har tillbringat helgen med min kusin och våra familjer i stockholm :) vi bodde på ett hotell vid stureplan och efter mindre än en och en halv timma i stockholm, har vi checkat in på hotellet gått till sturegallerian och jag har shoppat två plagg :) rea fynd , jag köpte en super söt kjol med spets och "bling" detaljer det stod att den kostade 129 kr och ett annat plagg kostade 100 så jag räknade med att betala 229 kr, i kassan så slog de in att kjolen kostade 58, jag bara "WHAT?" men sa ingenting, det slutade med glädje, ca: 100 kronor till godo, och för det köpte jag nästa dag en tubkjol och en byxdress , också det på rea ! :) på lördagskvällen var vi på gröna lund, jag och min kära kusin moa, åkte klart allt kul, insane - rolig, men lite konstig, extreme- riktigt najjs , jag skrattade hela tiden tills jag plötsligt fick  något som liknade en i-phone i huvudet när vi bar upponer, höll koll på vart den landade, när vi hade åkt klart sprang jag dit , det var min kusins järn-plånbok, hehe med inehåll, tur att jag fiuck den i huvudet, hon såg ju inte att hon tappade den :) Tilt-frittfall - kul, fast för första gången jag åker en karusell så ångrade jag mig när jag hängde framåtlutat väldigt många meter upp i luften och så en liten frick dansa nere på scenen vid sommarkrysset, jag sa bara till moa, vad har jag gjort, hon sa dessamma, sen åkt vi ner i turbo fart, och jag i panik, fast det var asnajs hihi :) , kvasten- det va riktigt chill, super sönt säte och inte läskig bara härlig. jag hade låvat thea att åka den åt henne ;) vilda musen- kul, men lite för svängig, mest skumpig och inte läskig (som jag ill att den ska vara ;)) sen så åkte vi massor med andra karuseller, lustiga huset- det var faktiskt bland det roligast , jag skrattade hela tiden fast jag kännde mig lite klumpig hehe aja. spökhuset- jag blev rädd en gång, annars var det rätt så mysigt att gå i mörkret med kusinen, haha vi skrattade bara åt de som försökte skrämma oss ;) . men om man är rädd av sig är det nog roligare där :)
någon dag kommer det kanske bilder från stockholms resan, idag på förmiddagen var vi på nordiskamuséet på en utställning om mode genom tiderna, de var faktiskt jätte roligt, och en utställning om trend :) sen på vägen hem idag så hälsade vi på min gammelmoster göta :) de va kul , jag är jätte nöjd med helgen och hoppas att alla mina kära vänner har det bra, imorgon ska jag tillbringa dagen med min älskade vän maya, och vad vi hittar på vet jag inte, det får vi se imorgon, men ha det bra kram /Signe
här kommer en bild när jag ändå håller på att skriva så långt, då blir det kuligare :)
Foto: Pappa ;) | Modell: Signe | Kamera: Canon EOS 1000D
föresten nu har vi en Canon EOS 500D i familjen som tillhör min pappa (kul för mig att prova på ) och ett större och bättre zoomobjektiv :) hihi najjs
och så alla vet, jag kommer inte lägga upp bilder på det jag har shoppat, jag har kommit på att om man vill ha en egen stil är det inte så smart att lägga ut plaggen på internat :) hihi
det blev vääääldigt långt nu, så du som läst allt: GRATTIS ! men jag tog igen för hela helgen kraaam alla :)

bella 13 (L)

då börjar vi med att säga grattis till älskade isabella som idag den 10 augusti fyller 13 år ! bella och jag har kännt varandra sen dagis , och hon är absolut en av mina närmsta vänner, plus det tokigaste i gänget :) haha . tyvärr får det bli kort för jag har lite bråttom. men alla måste säga grattis till bella och jag hoppas att du har haft en uuundebar dag, med fina presenter XD  älskar dig <33333333
.
.
.
.
sötaste människan på jorden <3 (alla bilderna är tagna från bellas blogg: isabellaaflaki.blogg.se)
och måste bara tillägga att jag har det så j*vla bra på mitt konståkningsläger, fina vänner är det ! riktigt undebara (och slemmiga) i alla fall vissa :D haha puss /Signe

godkväll

Foto: Signe (jag) | Kamera: Canon EOS 1000D
en bild som jag är nöjd med, lite annurlunda, har inte fotat på det sättet innan. jag byggde upp min lilla egna fotostudio, det gav ett bra resultat, den behövde inte efterbehandlas så mkt, la bara på lite lite kontrast å typ inget mer, den va fin rå ! :) kram på er.

GIMP2

gimp 2 finns numera i min dator. :D happyface. jag vaknade på morgonen vid halv tio, pappa bara: signe nu får du komma hit, så blir du glad, så han hade installerat gimp, jag tror att det är gimp 2 haha noll-koll! men i alla fall, jag har suttit en stund på morgonen och expridimenterat (sjuk stavning) lite och här är de första resultatet som jag blev nöjd med, eller det blev i all fall OK ni vet, jag är ju nybörjare :D men i alla fall, jag är jätte glad att ha ett bra redigeringsprogram :) puss /Signe


Foto: Thea | Modell, och redigering: Signe

jag ändrade faktiskt bara ögonen lite mycket överdrivet blåa, haha,lite fult,  men det dumma när thea och jag fotade va att vi målade ögonlocken, men inte fransarna, så de ser lite dumt ut på den här bilden, aja ni kanske får se någon mer bild senare. kram på er

sttooooooorrrrrrr llläääännnnkkkkk

MIN OCH ISABELLAS BLOGG SOM HAR VARIT LITE OFF PÅ SENASTE TIDEN, MEN NU ÄR VI TILLBAKA MED NY DESIGN, OCH VI SKA FÖRSÖKA UPPDATERA JÄTTE MYCKET ! TA EN TITT NUUU PUSS /SIGNE
*KLICK*

photography

jag och thea fotade lite igår, och ni som kanske läser våran blogg har kanske redan sett bilderna, så jag ska inte lägga upp samma bilder här, det är ju lite tråkigt :)
foto: thea | modell: signe

träffa thea idag :)

hejsan , snart kommer thea till mig :D vi har inte träffats på länge så det ska bli roligt. vem vet, vi kanske går ut och fotar lite med kameran i så fall kommer det bilder senare ;) just nu så håller jag på att lära mig lite om blogg.se det är faktiskt lite krångligt med alla stilmallar och kod-mallar och sånt hihi :) men jag har faktiskt lärt mig lite mer ändå :) men nu säger jag hejdå för snart kommer min älsklings-thea! ha det gott hörs kanske senare, och just det idag kanske jag och thea experimenterar lite med våran blogg så att den blir finare :D pussOkram /Signe

Smile

jag idag :) jag tog bilderna med digitalkameran för det blev inte bra med systemkameran, det är svårt att ta bilder på sig själv när man inte hittar sitt stativ ;)
.
.
.
.
mitt hår har faktiskt blivit ganska solblekt ändå , även om solen gömmer sig bakom molnen hela tiden ;)
föresten, idag målade jag orange nagellack, det blev lite fräckt tkr jag ;)

sommar?

är det verkligen sommar  nu ? det känns inte så längre! början av sommaren va jätte fin, men nu regnar det och är dåligt väder :( inte kul alls :/ men igår var det jätte-lite sol ibland så jag var ute lite i vår trädgård och hjälpte till och tjänade lite pengar :D
foto: Jag/Signe
Ibland lägger jag bara in bilder för att inlägget ska bli lite roligare att läsa ;) så bilden har inget med texten att göra :)

hejsan :)

hej, just nu sitter jag här i min soffa och är lite sugen på att fota lite, men jag har ingen att fota med just nu jag kanske tar lite bilder sen :) men nu ska jag gå hejdå

RSS 2.0