söt bild

det var så att thea och jag tog lite bilder i januari, dagen efter hon kommit hem från gran canaria jag var som vitast just då och hon va brun som....ja ni vet. jag har aldrig velat göra något med bilderna för de är så fula på mig, men nu kom jag på att jag kunde ändra det till svartvitt och så. på denna bilden har thea kort hår och jag med :)
när jag tittar efter är vi rätt lika med samma frisyr kram!

I'm home

Signe
jag vet att detta var meningslösa bilder skulle bara visa hur ful den va först och hur mkt jag överredigerade den! haha.
jag är hemma från karlskrona nu , det känns lite sorgligt att lämna alla söta konståkningsvänner , vi har haft det riktigt roligt tsm :) haha ;) när jag kom hem så hittade jag två plagg från aima som mamma hade köpt, jag blev genast kär i den vita klänningen :* och de blåa linnet var jätte fint :) men nu så måste jag få träffa mina kära vänner någon som kan vara på måndag tisdag onsdag ?  och nu så ber jag snällt till solen och hoppas på fint väder, för jag vill sola lite nu efter en vecka på isen ;) föresten kristin hade med sig sin systemkamera, jag hoppas att jag får lite bilder från lägret av henne, men de får jag inte än för hon är iväg nu ^^ hoppas att alla har det bäst, räkna fortfarande inte med att jag ska blogga mycket för, nej. det är sommar.puss :)

hejdå alla kära!

hejdå på er alla om några timmar sitter jag i bilen på väg till karlskrona! men nästa vecka måste jag få träffa någon av mina älskade vänner som jag saknar otroligt mkt just nu <3 så hör av er om ni vill ses nästa vecka, så nu blir det nog ingen bloggning på länge. :( . puss /Signe :)
p.s. asså man ska kunna lägga ut vad man har köpt för kläder på sin blogg utan att någon med en gång ska köpa något likadant, alla måste inte gå runt i likadana kläder!

shopping ;)

mamma har köpt jätte mkt fina och bra saker till mig idag, jag är jätte nöjd :) här kommer bilder , och nästan allt är till mitt läger i karlskrona förutom lite. :)
och jag vet att det inte är så bra kvalité på bilderna men det är för att jag tog de med avstängt blixt så slutartiderna krånglade lite och ja.. :)
Svarta & Ljusrosa t-shirts - Stadium 2 för 199:-


Gråa jogging-byxor/mjukis-byxor - Stadium 129:-
svarta & vita strumpor - Stadium två 3-pack för 100:-
svart sport bh - Stadium 199:-


Rosa "adidaströja" - Stadium 399:-


Borste - 39:-
bliwtvål - 3 för 30:-
Sunsilk: balsam, shampo - 2 för 35:-
Allt: City gross ;) (fyndigt ställe haha)
Svarta hårspännen - 12.50
rosa tofsar - 15.50
vit inliner kajal - 75:-
Ljusrosa läppstift - 79:-
De andra två vita rengörings-sakerna fick jag gratis :) jag vet inte riktigt vad det är ;)
Allt från KICKS :)

så nu är jag redo för mitt konståkningsläger





jag vet inte vad jag ska skriva här.

som ni kanske märker är jag inte så bra på att komma på nya rubriker :)
MEN I ALLA FALL, GODMORGON :)
idag ska jag och mamma gå lite på stan för jag måste fixa lite nya saker till mitt konståkningsläger (svar: ja, man kan åka skridskor på sommaren :) ) haaha. saker som jag tror att jag måste köpa är: tofsar, hårspännen, strumpor :P , mjukis-byxor, och allt möjligt :) jag kanske visar senare :)

en dag med min vän louise :D

idag har jag haft kul med louise min vän! :) vi har fotat och gått omkring och bara snackat skit :) haha
lite bilder som vi tog, och ni som har mig på facebook ser ju de andra där ;)
årets skämt: En fågel sket mig i ögat HAHAHA!!! bara jag som fattar ? :)
Foto: Louise | Modell: Signe
Foto: Signe | Modell: Louise
sen har vi tagit massa med osäriösa bilder, fler bilder finns på hennes blogg :)

simhallen <3

jag å mimmi hade jätte kul på simhallen haha, hennes kompis och hanns kompisar va vi inte så mkt med, jag kom inte ens igår vad alla hette :)
flummbild på : thea, bella och mig signe tagen från ett grupparbete vi gjorde under konstrapporten :D
ha det bäst kram signe

design =)

jag är faktiskt ganska nöjd med den nya designen jag har gjort, men jag längtar faktiskt tills jag har lärt mig mer och kan göra bättre designer som inte ser ut som en 9-åring har gjort en design för första gången haha ;)
idag ska jag till simhallen med mimmi och hennes typ kompisar, fast jag vet inte vilka de är hehe, så nu måste jag gå, hejdå! :D

social dag ? svar: Nej!

först så gjorde jag inte så mkt, sen så åkte jag in till stan för att fixa ett legitimation sen målade jag naglarna , först blev det bra, sen blev det helt fail! sen fick jag ett migrän-anfall och mådde illa och hade hemsk huvudvärk, sen sov jag bort två timmar av dagen, sen åt jag en glass. rolig dag? nja.... den kunde varit bättre!  :)

Foto: Signe

hejsan ! :)

Foto: Signe | Modell: Thea
fotade thea lite på campingen jue! :)
Foto: Thea | Modell: Signe
thea tog två bilder på mig, denna är en av de, kan ju inte riktigt säga att jag är jätte fin, haha jag hade just tagit ut min bulle som jag hade i håret, därför ser det lite annorlunda ut :)
Foto: Signe | Modell: Thea
Foto: Thea | Modell: Signe
ja och det va då den andra bilden på mig ! :) sen har jag fler på thea men de sparar jag på!
jag vaknade tidigt idag halv sju, duktigt signe! klart kunde jag inte somna om så nu sitter jag här och gör allt möjligt på datan. nästa vecka drar jag till karlskrona på konståkningsläger ! :D  men nu orkar jag faktiskt inte skriva på mkt mer!

rösta på min sko!




http://www.nelly.com/designyourshoe/?obj=2IUazJRUIp43uBAwhcp2UwiZA3GG2wQs4kGssVA1A2sv3qfYGKPa#shoeGallery
"

*KLICK*

rösta på min sko ;)
och på mina andra skor som jag designat också :)


Fototävling igen!

ja ni såg kanske rubriken. den här gången är det hos http://frightlessbird.blogg.se/2010/july/at-least-when-we-ruled-we-were-honest-about.html#comment med temat sommarbild!
Mitt bidrag. :D hoppas att jag går vidare!
foto: Signe Kamera: Canon EOS 1000D

dålig uppdatering.

nu blev jag lite sur för jag hade skrivit ett långt inlägg som försvann :( men aja, jag ville bara berätta att jag inte kommer att blogga så mkt nu på sommarlovet. nu sitter jag här med maya, vi har kommit hem från våran campingresa i åsa utanför göteborg. och klart va vi på liseberg och hade det roligt! :D
jag kom trea i isabellas fototävling, det va kul! :) så tack till alla som röstat på mig! fortsätt att rösta på mig i isanss (BIDRAG 8) och ppetrass (BIDRAG 1) fototävlingar <3
JÄTTE FIN BILD PÅ MIG OCH MAYA HAHA! nja.
kram på er /Signe

skojade lite med er!

haha jag skojjade faktiskt lite innan , jag har inte klippt mig, jag tyckte bara att bilden såg så kul ut! aja.

nu är jag hemma från campingen i simrishamn, jag bloggar med någon annan gång med lite bilder. men nu ska jag snart med maya till aspö, och sen ska hon va hos oss ett bra tag, så min uppdatering kommer att vara på lååg nivå :) puss på alla!

någon frågegrejj som jag hittade på bdb

 

Utseende:
Hårfärg: Blondin!
Ögonfärg: Blå
Längd: 165 typ
Skostorlek:  37-38
Ålder: 13




Ja/Nej:
Är du allergisk mot något? nej de tror jag inte
Tror du på Gud? vilken fråga
Har du en Bästis? jag har måånga <3
Är du vegitarian? nepp
Är du olydig? hmm, de vet jag inte, kanske lite XD
har du vart med om ett stort gräl? stort? nja, men gräl, de har väl alla?

Antingen eller:
[ ]mjölk/saft[x]
[ ]ibumetin/ alvedon[ ] (vad är ibumetin? :S )
[x]katt/hund[ ]
[]Cykla/gå[x]
[ ]öl/vin [] jag har inte riktigt koll på det ;)
[x]kanin/hare[ ]



kul test? ;) haha jag gjorde det för att jag har tråkigt, det kommer kanske fler sånna här, bara för att jag tkr att det är roligt ! :D hahah


tänkte bara visa lite kläder som jag köpte för kanske 2 veckor sen!

LÄS RUBRIKEN! ;)




me like!

shots: Gina Trikot

tunika: Bik bok

byxdress: ... ;) its a secret haha

2 linnen: typ Carlings



men detta va det längesen (två veckor sen) som jag köpte tänkte bara visa lite!


ny design

denna designen som jag har ändrat till nu är bara för rolig hahahaha <3 jag har den enbart därför, inte för att jag tkr att den är fin elr så, bara riktigt kul!
haha aja nu ska jag försöka vänja mig vid min nya frisyr, det blev nog lite kortare än vad jag tänkt mig :S men aja, det växer ut!
p.s. om du inte ser den nya designen vet jag inte riktigt vad som är fel, men det fungerar bättre med internet än google chrome men jaja. hejd¨å

jag klippte mig....

....asså jag fattar inte riktigt varför, men jag fick en liten kick och klippte av mig håret, det var så slitet och jag trivs bättre i kort hår, det låter nog lite konstigt eftersom att jag varit så angelägen om att ha långt hår, men men,  nu är det gjort och jag trivs ;) dock har jag ingen bra bild, jag hade kammat håret lite bakåt så det ser lite konstigt ut.... men nu får ni se, jag vet inte riktigt vad jag tycker, men det kommer ju växa lite i sommar , , hoppas jag!
det blir en liten bild.
aja kram på er alla. signe

imorgon ska jag campa!

imorgon ska jag campa, det finns både plus och mins med det.
jag ska campa med Thea (inte Thea i min klass utan en annan "barndomsvän" ) vi campade förra året och hade det jätte roligt.
jag kommer vara på ett väldigt varmt ställe, simrishamn tror jag, det kommer att vara jätta bra väder där.
jag älskar att campa, det är otroligt mysigt!
nu till det dåliga.
jag kan inte blogga :(
och jag kan inte träffas nu denna veckan, men jag har ju thea! =)
men nu ska jag packa klart, jag tror bara vi ska campa tre nätter, men för tre nätter och fyra dagar går det åt mycket kläder. om man heter signe.
vi kanske hörs senare, och om jag får tid på campingen och det finns internet ska jag göra ett supersnabbt inlägg och säga hejj! puss på er alla! /Signe
en bild från förra campingen, i tältet, jag tog bilden med min mobil-kamera så det är ju inte lite dålig kvalité ;)
erkänn failad bild haha ! men lite kul att se gamla bilder tkr jag i alla fall :)
det kallas att bjuda på sig själv ;)

kom just hem

hej, nu har jag kommit hem, riktigt rolig konfiramtion faktiskt! inte långtråkig alls. de som konfimerade sig hade gjort en typ teater, riktigt rolig . och ja. jag har inte så mkt mer att säga om den! sen åkte vi hem till mig kusin och åt mat å efterätt å sånnt haha sen har vi gjort massor med grejjor, och haft det super mysigt! nu ska jag äta lite choklad och läsa min bok ;) ha de bra .... vi hörs nog :D


ska snart iväg ;)

hejsan, jag ska snart iväg på min kusins konfirmation ! :) det ska bli kul ;) vi kanske hörs senare, men nu måste jag göra mig i ordning, kanske visar en bild på min outfit senare ;) kramizzar /Signe

"soligt väder"

rubriken beskriver vad som stod i tidningen idag ;) 25-27 grader, så härligt! idag blir det kanske evedel med thea! :) så får man testa sin nya bikini, :) sen vid fem ska jag på träning, vi skulle typ ha vattenkrig idag ;) jippie, så denna dagen ser jag fram emot, jag började faktiskt redan igår med att ställa min mobil på ringning vid 9, :) om jag vaknar försent känns det som om halva dagen har gått. men nu är jag uppe =) haha. ha det bra alla människor och kom ihåg. rösta på mig här (bidrag nmr 10) och här (bigrag nmr 8) puss på er :)



den här gammla bilden, den gillar jag fortfarande ;)

corneliaaaa

en liten bild på cornelia och mig <3
orginalbilden kommer från hennes blogg <3
corneliasyster<3
nalle puh in my heart <3
puss på dig :)

jag gick vidare ....

jag gick vidare i isanss tävling också. den med temat sommar :) Så det skulle vara jätte snällt om ni röstar på mig i den tävlingen också =)

kram signe

good morning everyone

hejsan, och godmorgon. tänkte bjuda på en bildbomb, men olika bilder, gammla , nya , de som ni har sätt , och de ni aldrig har sätt ta för er av bilderna.

















de blev inte så många. orkade inte
bara lite blandat :)

fototävling hos petra

det är mkt fototävlingar som jag går med i nu :) den här gången är det hos petra  .   

här är då mitt bidrag :


RSS 2.0