godmorgon :)

i dag är det morsdag, grattis mamma :) <3
idag ska jag vara med thea, vi får se vad vi hittar på tsm :)

grillat ;)





Haha, när jag och maya sov över förra helgen var jag lite nördig och tog en före och efter bild på min mat, jag åt faktiskt upp allt, och det var riktigt smaskigt, jag vet inte vrf jag lägger ut bilderna, men men.... haha
puss /Signe<3

Alice.


Vårkväll :)


Jag älskar ljuset som lyser på pälsen :)


Profilbild ;)


Inte så glad :) haahaa

Några bilder jag gillar på katten Alice.

Min fina katt Alice har lite svårt för att vara med på bild, antingen så rör hon på sig så bilden bilr suddig, eller så gosar hon med kameran. Ibland (rätt ofta faktiskt) så glänser hennes päls för att hon är så svart, det är sol-ljuset och blixten som orsakar det, och det blir inte så fint, eller så vill helt enkelt inte kameran sammarbeta, det är alltid något som stör när jag ska ta kort på henne ;) tihi, men hon är så söt endå, men här är i alla fall lite bilder :)

Föresten, om någon har något förslag på hur jag kan förbättra bloggen blir jag jätte glad om ni skriver eller säger det till mig, jag vill ju att min blogg ska vara så rolig och intressant som möjligt! :) Puss /Signe<3

just nu så........

........håller jag på att ladda upp lite bilder från min kamera ;) vi får se om det finns något kul som jag kan dela med mig till er av :)

morsdag i morgon

imorgon är det morsdag, kom ihåg det alla barn ;) jag skriver inte nu vad mamma kommer att få, för det finns en risk att hon läser min blogg innan i morgon, men nu ska jag ner och äta, puss /Signe


självpoträtt

Foto: Signe | Modell: Signe
en bild som jag tog på mig själv för ett tag sen, efter redigering blev jag rätt nöjd.

morgon-myser

Detta var bland det första jag såg när jag kom in på mitt hotellrum (i göteborg) på våning 13 riktigt najjs!
HAHA
Andra dagen var det inte så fint väder :]
Lite bilder från hotellet
nu sitter jag här i sängen med datan i knät och myser. Det är härligt med lördagar. idag ska jag försöka att vara hemma och bara ta det lungt och så, jag var iväg nästan hela förra helgen och förr förra var jag i göteborg :) så nu ska jag vara hemma och hoppas på sol ;) ha en bra dag, jag kanske bloggar lite senare.

Nu har jag......

......gjort en ny design, jag gillar de tre bilderna på blommorna, mkt roligare och finare än de andra bilderna på den förra designen! Att ha en trädgård full med blommor och växter kan vara bra, särskilt om man har en systemkamera och en fotoblogg som behöver ny design med nya bilder ;) haha nu när jag pratar om trädgård och systemkamera kommer jag på att jag nog ska ut nu, ta lite bilder å så :) puss ;)

Hejsan svejsan!


Foto: Signe


Foto: Signe

hallåå, jag är ledsen för att jag inte har bloggat på typ två veckor snart, jag har inte orkat,, men ibland är det bra med lite blogguppehåll ;) tänkte visa några bilder som jag tagit på senaste tiden.

nu är ju solen framme ibland, det är härligt, och jag tror att det inte bara är jag som jobbar på solbrännan innan skolavslutningen, jag kommer inte visa min avslutnings-outefit förens efter skolavslutningen, ;) så inte någon köper likadan eller något liknande, haha. :D

nu så ska jag snart äta, och ha en mysig fredagskväll och jag hälsar till alla att ha de bra (om någon läser min blogg nu när jag inte skrivit på så länge) puss alla!

blogg från skolan ;)



(en gammal bloggdesign) :) (det ända jag hade nu i skolan :)

hejj jag bloggar lite från skolan, vi har franska nu :)

göteborg



Söt bild på moa (kusin) som jag inte fick ladda upp ;)


hejj, min bloggning har inte varit på topp, jag har varit i göteborg med kusinen moa ;) mkt kul var det, vi firade min fasters födelsedag. mkt fina bilder blev det. jag berättar mer någon annan gång....

hejj igen


Foto: Thea | På bild: Signe

Flummbild ;)

hejj, jag tycker inte att det känns som att jag har bloggat länge alls, men nu ser jag att jag har bloggat från det 6 januari till den 11 maj (idag) hitills. haha hade bara lust att skriva vad tiden har gått fort. men puss¨på er alla!


Temadag imorgon! ;)



imorgon är det temadag i skolan. jag hoppas att det blir roligt och att man kommer i en bra grupp. för er som inte vet är temadag typ som en dag då man få gå till typ olika stationer och göra olika (oftast) roliga saker. såå de blir roligt. Idag har jag tränat, varit med thea, som köpte jeans, dansat på kulturskolan, och ja, de va typ de! och så var jag ju klart i skolan också ;) ! men de va väll allt! å just det vi hade redovisning för den konstnärliga rapporten, guud vad pinsamt, jag bella ocg thea hade gjort en photostory med bilder på oss och vi pratar i bakgrunden, det lät inte så jätte bra, men det blev ändå helt OK, jag är nöjd. haha! ;)



(bild som var med i den konstnärliga rapporten )


träning+kompisar

thea och¨ jag och cornelia tänkte gå till
 fritidsgården efter skolaan men nejj, vi fick inte vah däär så vi drog hem till thea
och hoppade påh hennes studsmatta! haha .. vi hade trevligt. däremot kom cornelia oc h jag litee
 ¨¨sent till vår träning de dumma tåget  skulle såklart ta 6min på sig
att köra förbi och vi kom tio min sent, mmen bådeh jag och cornelia kännde att vi hade ont i knä å fot så vi cyklade i maxfart två varv runt växjösjön, ja de blev nästan en mil tillslut.
 jobigth va deth i alla fall. men de är härliget att träna!


Cornelia (L) Signe



ÅÅ vad jag älskar dig cornelia!!!!! HAHA vi har bäst humor!


Vi hade det ruuligt idag!

vi har tagit lite bilder i mitt rum, vi han inte med så mkt! :) men vi har altid lika kul tsm! 


sexpack!




hejsansvejsan i blåbärsskogen! jag vet inte varför jag gör ett inlägg, har inget att säga! haha tänkte bara lägga in en liten bild! vi var en gäng i femman, och jag älskar er tjejer, vi hade kul tsm, vi är med varanndra nu med, men vi fick inte ha vårt lilla gäng för att andra kände sig utanför!

NHEA MAYA SIGNE BELLA THEA SELMA!   GO SEXPACK


Hallojsan!



Bjuder på en gammal osäriös bild (Jag & Cornelia) !

Hej på alla! Idag tror jag att jag och Cornelia ska umgås lite! inte väder på topp, hoppas det blir bättre!


Tidningar



bara en allmän bild ;)

Redigera

FÖRE



KONTRAST

BESKÄRNING

JUSTERING AV FÄRG

LJUSSTYRKA

SKUGGOR


EFTER


Tänkte bara visa en liten före & efterbild som jag gjorde för några dagar sen. :)


Jag har tråkigt



Av: Signe :)

hejj, jag sitter här framför datan och har lite tråkigt. så jag har gjort en liten "bild" i paint, för skojj skull!



Fritidsgården



Gammal bild, från jag vet inte när!

idag efter skolan var det fritidsgården som gällde! :)

Maya skjutsade dit mig ;) sen hängde vi där, några i klassen.

Sen åkte jag hem med thea ett tag. vi hann inte med så mkt, datan och lite prat å så! :)




skolblogg (L) :)



hej´! jag bloggar i skolan ida, vi råkade sluta 20 min tidigare. haha!! ;) (L)

Bella och thea är också här :)


thea idag!



bilden har inget med texten att göra

thesen va här idag ;) vi gjorde mkt ruuliga grejjor! bl.a. hoppade studsmatta haha. och så åt vi glass å så ;) haha thea är en så Jäkla bra bästis så ni vet inte, vi gör allt tsm och då menar jag värkligen allt ;) (Thea du fattar) hihi.


designen?



Ny tjöja som jag köpte i onsdags på aima för 99 kronor <3 svartvit bild, jag vet. det var inet bra ljus att ta kort i! :( men den är i alla fall ljusrosa, perfekt sommar/vår tjöja! :D

la ni märke till den nya och våriga designen, jag längtar tills jag har tagit lite mer sommriga bilder, då blir det en riktigt sommrig header! snart kommer thea så jag ska avsluta inlägget nu, puss!

komentera!




alla som komenterar detta inlägget får en länk till sin blogg.

OBS: komentera innan den 4: Maj ;)


sprungit


Foto: Signe | Kamera: Canon EOS 1000D 

Vårbild.

hejj. idag var det växjöloppet, och jag och cornelia tänkte självklart springa tränade som vi är ;) *Skämt* nä, men vi åkte ner å så, och sen fick vi veta att efteranmälning kostade dubbelt så mkt som att anmäla sig i förväg som kostade 125, helt plötsligt kostade det 250, ack ack! men vi ville så gärna springa så vi sprang ändå, gratis utan att va med i tävlingen, och där sparade signe 250 kronor! cornelia och jag sprang inte så där super snabbt, men vi har ju inte sprungit på så länge. vi sprang och pratade lite å så. Vi sprang runt sjön på 26 min. (4,5 km) haha. de va i alla fall ruuligt!. sen så har jag träffat på lite andra människor (när cornelia gått hem) selma och jag ägnade en bra stund tsm och hejjade på ringsbergslaget som sprang milen, selma och jag ska lugnt vara med nästa år, vi har redan "anmält oss,"  hehe. alla va jätte duktiga! så här va min dag ;) puss på er alla!

föresten, nån som kollade majbrasan igår? jag var i alla fall där, och katten vad de blåste ;) fick något i ögat, de försvann inte förens i morse :) :/ haha aja nu är de vååår!!!!

RSS 2.0