hejj alla kottar!

nej jag skojjar bara! hejj på er! hur mår alla? jag vet inte hur det blir med valborg i kväll, jag antar atrt jag mamma och pappa cyklar ner till majbrasan och tittar lite :)! (L) det blir ett kort och bildlöst inlägg nu, men puss på er i alla fall!

grattis till världens goaste unge!!!! (L) ;)







Gratttttttttttttttttttttttttttttttiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiissssssssssssssssssssss min älskade burny, eller jag kanske ska skriva Cornelia så folk förstår!!!! idag den 26 april fyller min älsklingscornelia 14, shit hon är fjotizz nu, nä men fjorton år! å, vi har så sjukt roligt tillsammans, och jag kan knappt beskriva dig som kompis med ord! du är underbart rolig och världens flummigaste kompis, fast du kan vara säriös även om det kan vara svårt att tro det, haha! folk tar oss osäriöst! du är en av mina bästa kompisar och kommer alltid att vara det! vi fann varanndra närdu började på ringsberg, i trena, jag gick i tvåan, båda åkte konståkning som är en väldigt krävande sport men mkt träning. om jag inte skulle ha dig där på träningen skulle det vara sjukt tråkigt, tänk vad skönt att ha sin bästis där man är hela tiden, i skolan och på fritiden. om jag är borta från konståkningen frågar alla dig vart jag är och detsamma med mig, alla tar oss som en, det kan vara lite jobbigt, men jag gillar att vara en del av dig, du är en del av mig och har en stoor plats i mitt hjärta, större än vad du kan tänka dig! hoppas att du har haft/har världens bästa födelsedag, puss älsklingh!!!!! /Signe, och alla säger grattis nu., till världens bästa cornelia!

Converse







Mina och malins converse, mina är de vita!

Black and white











Lite svartvita bilder som jag och malin tog igår :) puss!

jeans jacket


Foto: Malin

en lite slarvig bild som malin råkade ta som blev lite fin när jag redigerade den, lite kontrast!

Girls

       

Thea Signe Louise Bella

några bilder som jag hittade och satte ihop! :)

måndag.


Haha lite rolig bild från igår, pappas solglasögon , jätte fina :S haha

hejehej! idag har jag och maya hängt lite på stan, maya shoppade loss, och jag köpte inget! sen gick vi hem till henne lite!

härlig dag!


Foto: Signe | "model": Signe

En inte så jätte fin bild, men jag gillar ljuset och ögonen!

det har varit en härlig dag idag! jätte fint väder, jag låg ute och "solade" i alla fall mitt hår, för jag vill att det ska bli lite blekare, om jag har toffs hela sommaren kanske underhåret blir ljust! det har barit en lå¨ng och mörk vinter i år! sen sa mamma att jag var röd om kinderna, och det kanske inte är så fint, haha aja! jag va lite med malin nyss, vi fotade en liten stund, dock inte så seriöst!

Söndag (L) :)

igår var det mkt roligt! på eftermiddagen träffade jag kristin nellie och emma, cornelia kunde inte, och vi hade det mysigt. vi gick ut och åt på spice n rice och köpte godis på gvg, men jag var tvungen att gå ganska tidigt för jag skulle träffa astrid och hennes familj tsm med min familj, där åt vi en gång till :P och sen blev det cheese cake till efterrätt, astrid och jag somnade :O haha vi var små latisar! så vi han inte äta något godis. sen tog jag mamma och pappa taxin hem och jag gick och la mig igen! :) så igår var det riktigt trevligt! jag och mamma var ju på stan ocksåoch handlade för fullt! Nu har mamma just hängt upp mina gadiner, riktigt söta tycker jag, vita med ett jätte fint blommönster på i rosa! nu ska bara hyllorna upp och det ska fixas en plats tilkl mina priser, sen är mitt rum helt klart. Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra! duscha, va ute i det fina vädret, fota lite ocg bara slappa. imorgon är det ju skola igen. fast jag gillar måndagar, vi har typ b ara matte, mentorsträff och lite så, en timmas rast och vi slutar kvart över tvåååå.... tisdag däremot brrrr.. kort rast, mkt lektion, vi slutar vi tio över tre! :S så nu vet ni ;) asså jag längtar enormt mkt till sommaren. det ska bli så härligt. haha men i alla fall, nu ska jag gå det blev väldigt långt nu :) och förlåt för ett bildlöst inlägg! puss och kram! / Signe

hejsan hoppas ;) (L)



hejj, jag kom på att jag aldrig har laddat upp den här bilden :) !

jag ska snart ner på stan med mamma :)

kram, hejj ! :)

skolblogg (L) :)



Hejj, jag sitter här i skolan, vi har rast! Bella och maya sitter här också!, http://isabellaaflaki.blogg.se/ http://mayasfoto.blogg.se/ deras bloggar<3 :)snart ska vi ha so. efter skolan blir det fritidsgården för oss<3 :) puss och hejj (L)

p.s. jag vet att min uppdatering är låg, men det skulle vara kul om jag fick lite fler besökare och kommentarer! :)
plus att det ska bli en liten renovering på bloggen, ny design och så, den gammla är tråkig! :)

hejj (L)


Foto: Thea | Model: Signe | En oredigerad bild som thea tog i helgen, vi hade inte fixat oss så mkt, men den blev härlig

hejj hejj, imorgon är det fredag, härligt med helg! i helgen ska jag inte görs så mkt, fota lite med mamma ;P och vi skulle gå på stan med. sen så kanske någon kompis är sugen på att fota, om det är fint väder ? :D vi hörs då va? :D (L) just nu sitter jag här och njuter av en smoothie ahh. inte så nyttig, vaniljyoghurt, jordgubbsfil, blåbär, lite: socker, vaniljsocker, kakao och pyttelite pärlsocker, och mycket pressad lime. haha nyttigt kvällsmål :S :? aja puss hejj!

The look of the day



Tänkte bara slänga in en bild, inte så tydlig men bara föra att visa vad jag har på mig! :)

Jeans (Cheap Monday) - Olssons

Linne - Dcate

T-shirt - H&M

Kofta Warp - Stadium

Morgonblogg.


Jag tänkte skriva ett inlägg nu på morgonen! :) jag har nyss duschat och ska snart äta frukost och åka till skolan! Vi börjar 8.10 det är tidigt, jag vill börja typ 8.20 eller 8.30! Men i alla fall. jag tänkte bara släng in ett inlägg. Puss Signe.


Hej.


Foto: Signe

Hej! som de flesta märker är den är bloggen väldigt dåligt uppdaterad just nu, men det beror på att jag bloggar mer på de två bloggarna som jag har med mina kompisar, fotofint.blogg.se har jag med isabella och goodatphoto.blogg.se har jag med thea. Jag ska försöka bättra mig lite. Puss hejj!

och just det, jag har gjort om mitt rum nu, det är nästan klart, bara hyllor kvar! jag älskar det, jag trodde värkligen inte att ett rum kunde förendras så, i alla fall så är jag jätte nöjd. hejjdå en gång till!

Bella & Signe


Foto: Signe | Model: Isabella

jag och bella va ute på en liten, eller rättare sagt lååång fotorunda på typ 5 timmar igår, och fotade runt som galningar, det blev både bra och inte så jätte bra bilder, jag lägger inte upp den finaste bilden nu, men det är klart att bella är fin på alla bilderna! :) kram /Signe

Jag och Cornelia


Foto: Självutlösare | Modeller: Cornelia & Signe


Foto: Signe | Model: Cornelia


Foto: Det syns väl? | Model: Signe & Cornelia


Foto: Signe | Model: Cornelia


Foto: Cornelia | Model: En aningen osäriös Signe


Foto: Signe | Model: Cornelia


Foto: Cornelia | Model: Signe


Foto: Cornelia | "Model": Signe (haha)


Foto: Signe | "Model": Cornelia (haha)


Haha! lite bilder på min och bästa cornelia! vi hade super kul! förlåt för att jag aldrig uppdaterar jag har liksom fullt upp med mina andra bloggar, fotofint.blogg.se som jag har med bella och goodatphoto.blogg.se som jag har med thea! nu blev det ganska många bilder som förlåt för att jag uppdaterar kasst!

RSS 2.0